ANİMA OKUL’DA DEĞİŞİM ZAMANI

Anima Okul’da Değişim Zamanı

Anima İstanbul’un 25 senelik deneyimini arkasına alıp 2014 yılında eğitim hayatına başlayan Anima Okul olarak, her yeni eğitim döneminde kendimizi geliştirmeye ve dünyadaki yeni teknolojileri baz alarak kendimizi dönüştürmeye devam ediyoruz. Eğitim verdiğimiz alanın direkt teknoloji ile alakalı olması sebebiyle, "zamanın ruhunu yakalama" idealine büyük önem veriyor ve öğrencilerimize en iyi eğitimi, en iyi ortam ve araçlarla sunmayı hedefliyoruz.

Tüm bu ilke ve hedeflerimizin bir sonucu olarak, yeni dönemde yeni bir Anima Okul olarak karşınıza çıkmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Anima Okul’daki değişim rüzgarları nerelerden esmiş, Anima Okul’da neler değişmiş, gelin hep birlikte inceleyelim.

Yeni Yer, Yeni İmkanlar

Beşiktaş’ta kurulan okulumuzu öğrencilerimize daha rahat ve daha konforlu bir alan sunmak adına Levent’teki yeni yerine taşıdık.

Daha büyük mekan, daha büyük derslikler

Daha geniş bir alana yayılan yeni yerimizde öğrencilerimiz artık daha büyük dersliklerde çalışmanın keyfini sürüp daha konforlu bir kampüsün tadını çıkaracak. Dersliklerin boyut olarak büyümesinin yanında, okulda yer alan derslik sayısının da artması ile birlikte, gelecek workshoplardan ve etkinliklerden çok daha fazla kişi yararlanabilecek.

Dışarıda eğitimi mümkün kılan geniş bahçe alanı

Yeni yerimizin sağladığı bir diğer avantaj da geniş dış mekanımız, yani bahçemiz… Sahip olduğumuz ferah ve büyük bahçe sayesinde, artık dilediğimiz zaman öğrencilerimizle birlikte dışarda ders ya da workshop yapabilecek, sıcak ve rahat bir atmosferde öğrenmenin keyfini birlikte deneyimleyebilecek ve bahçemizi öğrenci işlerimizi sergilemek için kullanabileceğiz. Bahçemizin sunduğu konfor ve rahatlık sayesinde, öğrencilerimizle birlikte sosyalleşeceğimiz daha fazla etkinliğe imza atabileceğiz.

 

Online Eğitimler ile Sınırlar Ortadan Kalkıyor

Animasyon ve görsel efektler alanında nitelikli bir eğitim almak isteyip de sırf mekan ve zaman kısıtlaması sebebiyle bunu başaramayan birçok kişi var. Bunu çok iyi bildiğimiz ve sizden gelen taleplere büyük önem verdiğimiz için, artık kampüste eğitimlerimizin yanında, online eğitimlerimizle de karşınızdayız.

Türkiye’nin ya da dünyanın neresinde olursanız olun, kolaylıkla başvurup katılım gösterebileceğiniz online eğitimlerimiz, nitelik olarak kampüste eğitimlerimizle hiçbir fark içermiyor. Gerçek zamanlı oldukları için eğitmen ile bire bir konuşma ve iletişimde olma fırsatı sunan online eğitimlerimiz sayesinde, öğrencilerimiz mekânsal sınırlamalara takılmadan, evlerinin rahatlığında dilediği eğitimi alabiliyor. Ders bitiminde anında taraflarına iletilen ders dokümanları ve videoları ile birlikte, katılımcılarımız eğitimde işlenen konuları tekrar ve tekrar izleyebiliyor.

 

Online eğitim demişken, meraklıları için oluşturduğumuz ücretsiz UDEMY eğitimimize buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Birçok Yeni ve Farklı Eğitim

Öğrencilerimizi kaliteli portfolyo oluşturmaya teşvik etmek için 3 aylık programlara ek olarak 6 aylık programlar hazırladığımız gibi, bu 3 ve 6 aylık programları her eğitim döneminde yeniliyor ve çeşitlendiriyoruz.

2D karakter tasarımı, 3D karakter tasarımı, modelleme render, Maya modelleme, karakter animasyonu, Zbrush, konsept tasarım, dinamik figür çizimi, Toon Boom ve daha fazlası… Profesyonel eğitmenler rehberliğinde, bol pratiğe dayalı bir şekilde gerçekleşen eğitimlerimiz boyunca teknik bilginin yanında, katılımcılarımıza sağlam ve çarpıcı bir portfolyo oluşturmaları konusunda rehberlik yapıyoruz.

 

Anima Okullu Olmanın Artıları

Yeni programlara ek olarak öğrencilerimize eğitimlerinde gördüklerini pekiştirmeleri ve öğrendiklerini sektöre adapte etmeleri için etüt ve staj imkanları sağlıyoruz.

Portfolyo oluşturmayı mümkün kılan ödev sistemimizi etkinleştirmek adına, 6 ay ve üzeri eğitimlerde ödevlerini eksiksiz tamamlayan öğrencilerimizden sınıf birincilerine ücretsiz başka programa katılım hakkı veriyor ve staj olanakları sunuyoruz. 

Tamamı profesyonel olan eğitmenlerimiz rehberliğinde, öğrencilerimizin okul ve sektör başvuruları için gerekli portfolyoları oluşturmasına yardımcı oluyor, öğrencilerimizle mezun olduktan sonra da iletişimimizi taze tutarak, onları dahil olabilecekleri profesyonel in house ve freelance projelere yönlendiriyoruz.

Tüm bunların yanında, eğitimlerine yabancı bir ülkede devam etmek isteyen öğrencilerimize bu okullar için istenen portfolyoları yaratmalarında rehberlik sunuyoruz.