HEYECANLA BEKLENEN RİCK AND MORTY'NİN 5. SEZONUNDAN İLK GÖRÜNTÜLER YAYINLANDI!

Heyecanla Beklenen Rick and Morty'nin 5. Sezonundan İlk Görüntüler Yayınlandı!

2013 yılında yayına başlayan Rick and Morty dizisini, şimdiye kadar sadece 4 sezon izleyebildik. Rick and Morty'nin yayınlanan son sezonu da diğer sezonlarında olduğu gibi izleyicilerinden ve hayranlarından olumlu puanlar toplamıştı. Her sezon sonunda olduğu gibi yeni bir sezon da sabırsızca beklenmeye başlanmıştı. Yeni sezonun yayın tarihi belirsiz olsa da Adult Swim, 5. sezondan ufak bir bölüm paylaştı.

Adult Swim'den Rick and Morty'nin 5. Sezonu için İlk Görüntüler

4.sezonu için uzun zaman beklenen dizi, 31 Mayıs'ta yayınladığı sezonu 10 bölüm ile tamamlamıştı. Peki, Rick and Morty'nin 5.sezonu ne zaman yayınlanacak?

Dizinin ortak yaratıcısı Dan Harmon sanal bir panel üzerinden yaptığı açıklamalarda "Sanırım şu anda 7. sezon üzerinde çalışıyoruz, takip edemiyorum bile. 5. sezonu mu yoksa 6. sezonu mu konuşuyorduk." dedi. Harmon ayrıca, izleyicilerin Beth'le ilgili farklılıklar beklemesi gerektiğini söyledi ve "Space Beth tek seferlik bir karakter değildi." dedi.

Yani, yeni sezonun prömiyer tarihi henüz açıklanmadı. Fakat, Rick ve Morty üzerinde çalışanlar, pandemi sırasında uzaktan çalışmaya devam edebildiler bu da takvimlerinde bir ertelemeye neden olmayacak gibi duruyor.

Adult Swim tarafından paylaşılan videoda, Rick and Morty'nin 5. sezonda yaşayacağı sayısız maceralardan birinin 2 dakikalık bir kısmı gösteriliyor. Fakat paylaşılan videodan da anlaşıldığı üzere yeni sezonun animasyonları henüz yapım aşamasında. Öyle ki Rick and Morty dünyası bir boyama kitabı gibi duruyor.

Yeni sezonu da diğer sezonları beklediğimiz gibi beklemeye devam edeceğiz. O zamana kadar wub-a-lub-a-dubbing!

 

Kaynak: Boss Hunting | Games Radar