EFSANEVİ TOM&JERRY BEYAZ PERDE İÇİN YENİDEN BİR ARAYA GELİYOR!

Efsanevi Tom&Jerry Beyaz Perde İçin Yeniden Bir Araya Geliyor!
Çizgi film sektörünün en sevilen karakterlerinden biri olan Tom ve Jerry, 2021’de film olarak geri dönüyor! Çizgi filmlerde gördüğümüz animasyon tarzının yanı sıra gerçekçi görünüm de verilen bu filmde, eski kedi ve fare kovalamacasına yeni bir görünüm getirildiğini söyleyebiliriz. Tim Story'nin yönettiği filmin oyuncu kadrosunda, Chloe Grace Moretz, Michael Pena, Rob Delaney, Colin Jost ve Ken Jeong isimleri yer alıyor.
 
 
 
Live-action görüntülerle animasyonu harmanlayan filmin konusunu incelediğimizde, Tom ve Jerry New York'a geliyor ve Jerry, yüzyılın düğününe ev sahipliği yapacak bir otele yerleşiyor. Otel, Jerry'i farkedince bu probleminden kurtulmak istiyor, bu yüzden Tom ile anlaşıyorlar. Böylece, iki düşman arasındaki eğlence de başlıyor. 
 
 

Tom & Jerry, Warner Bros. tarafından 26 Şubat 2021'de Amerika sinemalarında vizyona girecek ve HBO Max üzerinden yayınlanacak. Ancak, pandemi nedeniyle sinema salonlarını kapalı olduğu için Türkiye’de filmin yayınlanma tarihi henüz belirlenmedi. Bu yönde, filmin sinemada izleyici ile buluşması yönünde planlar yapılmaya devam ediyor.
 
 
Kaynak: Indian Express