‘CYBERPUNK 2077’ OYUNU İÇİN YENİ TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI!

‘Cyberpunk 2077’ Oyunu için Yeni Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Video oyunu şirketi CD Projekt Red, ‘Cyberpunk 2077’ oyunu için yeni bir tanıtım fragmanı yayınladı. Reklam fragmanında oyundaki bir karaktere hayat verecek olan Keanu Reeves’i görmüştük, yayınlanan ikinci fragmanda oyunun dünyası ve hikayesi hakkında görüntüler verildi.

John Wick’teki performansı ile de kendisinden söz ettiren, dünyaca ünlü oyuncu Keanu Reeves, reklam fragmanında 2077 yılında suçlu olmanın ne anlama geldiğinde bahsetmişti. 2077’de seni suçlu yapacak tek şeyin “yakalanmak” olduğunu belirten Reeves’in fragmandaki performansı, büyük beğeni toplamıştı.

Her ne kadar inanması güç olsa da, Cyberpunk 2077’in piyasaya sürülmesine çok az kaldı. Oyunda yeniden bir ertelenme olmazsa, 10 Aralık çıkış tarihi kesin olarak görünüyor. Night City Wire'ın son bölümünde, CD Projekt Red bize oyun için yeniden bir fragman verdi.

Yeni, Hikaye Odaklı Fragman

Fragmanda, ilk olarak nükleer savaş geçiren ve ekonomik krizlerden dolayı yıkılan bir ülkedeki kaosu ve metropol bir şehir olan Nigh City’e kurtuluş umudu ile akın eden insanları görüyoruz.

Oyunun hikayesine baktığımızda, Keanu Reeves'in canlandırdığı ana karakterimiz Johnny Silverhand'ın “sanal ruhunu” taşıyan bir çip vardır. Silverhand'in, çipi üreten şirketten intikam almak için neler yaşadığını göreceğiz.

Cyberpunk 2077’yi heyecanla bekliyorsanız, bu fragman muhtemelen işleri daha da kötüleştirecektir. Cyberpunk 2077, 10 Aralık için çıkış tarihini vererek uzun bir platform listesi yayınladı ve bu fragmandan sonra, tekrar bir erteleme olmayacağı kesinleşti diyebiliriz.

 

Kaynak: Slashgear