BİLLİE EİLİSH'İN YENİ ANİMASYON KLİBİ "MY FUTURE"

Billie Eilish'in Yeni Animasyon Klibi "My Future"

Karantina seni içine dönük hissettirdi mi? Görsel bir şölene mi ihtiyacınız var? Billie Eilish'in yeni single'ı "my future" klibinde aradığınızı bulabilirsiniz.
2D elle çizilmiş stildeki klip, Studio Ghibli filmlerinden "Spirited Away" ve "My Neighbor Totoro" 'yu andıran müzik videosu hikayesine sahip olmuş.

"My future" yağmurlu bir havada ve koyu tonlarda karamsar bir şekilde başlasa da sahne devamında daha canlı bir harikalar diyarına dönüştüğünde Billie'nin de animasyon klibindeki ruh hali de iyimser bir hava alıyor. Hikaye, genç kadınların yetişkinliğe ulaşması ve bağımsızlıklarını kazanması da dahil olmak üzere çeşitli Miyazaki temalarına bir övgü gibi görünüyor. 18 yaşındaki şarkıcı, şarkılarının her biri için bir resim çizme alışkanlığını, filmlerinden ilham aldığı ünlü animatöre bağlıyor. Vice ile yaptığı 2019 röportajında itiraf ettiği gibi, Billie Eilish "Spirited Away"den bahsederken, "Miyazaki'ye çok şey borçluyum ve çok garip bir şekilde gerçekçi olmayan ama gerçekçi" dedi. "Tekrar tekrar izledim. Aman Tanrım, çok saçma olduğunu düşünmüştüm."