GÖRSEL EFEKTLERİ İLE OSCARA ADAY OLAN "LOVE AND MONSTERS" 14 NİSAN'DA NETFLİX'TE!

Görsel Efektleri ile Oscara aday olan "Love and Monsters" 14 Nisan'da Netflix'te!

Aksiyon, drama, romantizm ve komedinin mükemmel kombinasyonunu mu arıyorsunuz? Paramount Stüdyosunun Love And Monsters filmi, 14 Nisan'da Amerika hariç tüm dünyada Netflix'ten izlenebilecek.

Love and Monsters, Stranger Things yapımcıları Shawn Levy ve Dan Cohen ile Michael Matthews tarafından yönetilen kıyamet sonrası bir dünyada geçen komedi macera türünde bir gençlik filmi bizi bekliyor.

2012'den beri çalışılan film, normal şartlarda geçtiğimiz yıl yayınlanması gerekiyordu. Ancak, pandemi nedeniyle sürekli ertelenerek, Nisan 2021'de Netflix tarafından yayınlanma kararı alındı.

Love and Monsters Konusu

Canavar Kıyametinden yedi yıl sonra Joel Dawson (Dylan O'Brien), insanlığın geri kalanıyla birlikte dev yaratıklardan saklanabilmek için yer altında yaşıyor. Joel yaklaşık 130 km uzağında, kıyı kesiminde yaşayan lisedeki kız arkadaşı Aimee (Jessica Henwick) ile radyo üzerinden yeniden bağlantı kurduğunda ona aşık olmaya başlar.

Joel, yer altında yaşayacak bir nedeni olmadığını fark eder ve yoluna çıkacak tüm tehlikelere rağmen Aimee'ye gitmek için bir serüvene atılması gerektiğine karar verir.

Film, Oscar için En İyi Görsel Efekt dalında adaylığı ve Dylan O'Brien, Jessica Henwick ve Michael Rooker gibi başarılı oyuncuları ile pandemi zamanında keyifle izlenebilecek gibi gözüküyor.

Kaynak: Monsterfest