METAHUMAN: GERÇEKÇİLİĞİN SINIRLARINI ZORLAYIN

MetaHuman: Gerçekçiliğin Sınırlarını Zorlayın

Epic Games tarafından sunulan MetaHuman, dijital gerçekçi insan kütüphanesini paylaşarak yeni bir dünyanın kapılarını araladı. Bulut sistemi üzerinden girebildiğiniz, Unreal Engine üzerinden de istediğiniz ayarları yapabildiğiniz MetaHumanları siz de kendi projenize koyarak zamandan büyük bir tasarruf edebilir, hazır detaylı ve riglenmiş insanlarınızı hayata geçirebilirsiniz!

Oyun ve animasyon projelerinde gerçekçi insan üretmek son derecede zorlu ve zaman alıcı bir süreç. Ayrıca uzun süren araştırmalar, yüksek teknoloji ve sanatçı kaynağı da gerekiyor. MetaHuman ile kaliteden ödün vermeden daha hızlı ve nispeten daha kolay bir şekilde projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Üstelik sadece gerçekçilik elementi değil, saç, kıyafet ve rig detaylarının hepsi hazır halde sunuluyor.

Gelecekteki projelere uçsuz bucaksız bir imkan sağlayan MetaHuman, en çok da bağımsız yapımcılı oyun şirketlerinin işine yarayacak gibi duruyor. Bütçe ve eleman eksikliği yaşayabilen küçük şirketler için MetaHuman hayat kurtaracak ve bu da daha fazla oyun daha fazla güzel eser demek olacak.

 

 

"Gelecek dijital insanlardır"

Yüz özelliklerini doğrudan değiştirebilir, cilt rengini ayarlayabilir ve önceden belirlenmiş vücut tipleri, saç stilleri, giysiler ve daha fazlası arasından seçim yapabilirsiniz. Hatta karakterinizin dişlerini bile düzenleyebilirsiniz.

Oyuncularınızı hayran bırakacak oyun karakterlerini ve beraberinde getireceği yapım sürecindeki kolaylık ve etkileyicilik; oyun yaratıcıları için sınırsız olanak sunuyor.


MetaHuman Creator Erken Erişim

MetaHuman Creator, gerçek zamanlı dijital insan yaratımını haftalarca hatta aylardan bir saatin altına, aslına uygunluk ve gerçekçilik standardında alan bulut akışlı bir uygulamadır. Karakteriniz bittiğinde, onu tüm donanımıyla ve Unreal Engine'de veya Autodesk Maya gibi bir DCC uygulamasında daha fazla düzenleme için indirebilirsiniz. Canlandırmaya hazır olarak dışa aktarabilir ve indirebilirsiniz. Ücretsiz Erken Erişim programına Epic Games üzerinden kayıt olunuyor.

"MetaHuman Creator on yıllardır yapım aşamasında. 3Lateral ve Cubic Motion gibi şirketler yıllardır dijital insan yaratımının sınırlarını zorluyor. Şimdi, Epic Games'in bir parçası olarak, teknolojiyi daha da ileriye taşıyabildiler ve gerçek zamanlı olarak gerçekleştirebildiler. En önemlisi, onu herkes için erişilebilir hale getirdiler."